Suntem voluntari

Suntem voluntari

Participăm voluntar, dacă suntem solicitati şi timpul ne permite, în proiecte care schimbă ceva în orice domeniu.  Un astfel de proiect unde suntem voluntari,  implementat de noi este www.lectiidematematica.ro 

Am creat lecţii video de matematică pentru copiii din clasele 1-4. Lecţiile sunt realizate de un cadru didactic, Cristina Dumitru – şcoala 11 Buzău. Copiii interesaţi de matematică  au acces gratuit la aceste lectii, structurate pe ani de studiu. Acest proiect este susţinut de Dr. Kurt Falk – profesor universitar la universitatea de matematică din Bremen, Germania. Vezi video de mai jos. Vizitează site-ul sau pagina de Facebook – acestea este proiectul nostru de suflet.
 

 
Ne-am alăturat iniţiativelor Clubului Rotary. Activitatea noastră se poate vedea atat pe site-urile create dar si pe paginile Facebook. Proiect „ÎMPREUNĂ ” si „EXPLORER – centrul ştiinţific interactiv ”

site – Rotary , Împreună , Explorer 

pagini Facebook Rotary , Împreună , Explorer 

 

 
Acestea nu sunt singurele proiecte în care ne-am implicat voluntar ci sunt proiectele care, în viziunea noastră, au un impact major în societatea în care trăim.