Promovare ON line

Conţinutul  video în promovare online.

Dacă ne uităm la spoturile publicitare ale furnizorilor de internet observăm că oferă  trafic din ce în ce mai mare.Conţinutul video este prioritar. Noi creăm conţinut video si oferim servicii de promovare online a acestora în diverse moduri.

+ creăm şi gestionăm campanii de promovare online pe Facebook sau AdWords.

In principiu oricine poate să facă acest lucru pentru că aceste reţele au un management facil. Complicat este modul în care îţi organizezi campania, crearea mesajului video, foto şi/sau text şi gestionarea corectă a cuvintelor cheie care, de fapt, poziţionează produsul sau serviciul. Aici intervenim noi, trimite-ne un mesaj, aşteptăm cu nerăbdare o nouă provocare.

Vizitaţi site-ul şi pagina de facebook a unuia din partenerii noştri, producător de mobilier pentru bucătărie la comandă.

Am ales să vă prezentam ceva apetisant. Dacă doriţi sa vedeţi prezentări din alte domenii pe care le acoperim cu succes în promovare online vă invităm pe canalul nostru de youtube.

Noi considerăm că:

BRANDUL este un conglomerat de emoții, percepții, atitudini ale consumatorilor față de un produs.
IMAGINEA a devenit un discurs, o industrie, un produs de consum, un mit contestat. Ea este miza pentru bătălii, locul pentru cruciade, își are campionii și dușmanii ei, trădătorii și profeții ei, traficanții și geniile ei
FILMUL este un fragment ce crează, într-un anume mod și într-un anumit timp, detaliile realitãții.

Scrie un comentariu!

Your email address will not be published.